Aurora Georgijevic

Aurora Georgijevic

 

Aurora är en certifierad yogalärare genom International Federation of Yoga och meditation ATMAN och har utövat yoga i mer än 13 år. Hon undervisar yoga som ett sätt att leva mer vaken och levande. Hon har inspirerat och utbildat flera hundratals personer genom regelbundna vecko-klasser, workshops, retreater och festivaler – alla för att väcka deltagarnas fulla potential. Hennes sätt att undervisa är lekfull, entusiastisk och bidrar till ett ökat djup och transformation. Hon ser yoga som ett integrerat och holistiskt system som förenar alla nivåer av vår existens och alla områden i vårt dagliga liv.

Olinela D'Altri

Olinela D'Altri

 

Olinala D’Altri började praktisera yoga 2005. Hon är en certifierad yogalärare genom International Federation of Yoga och meditation ATMAN). Hon har undervisat yoga klasser och workshops i flera länder i Europa och undervisar för nuvarande i Sverige. Tillsammans med andra yogaföreningar världen över, har hon koordinerat ”internationella yoga dagen” som inträffar 21 Juli varje år.

”Yoga betyder Unity och det leder mot Unity, i sinnet, kropp och själ”

https://www.facebook.com/intl.day.of.yoga/videos/1593475420941606/

Vital Salo

Vital Salo

 

De senaste 10 åren har Vital ägnat åt att dagligen praktiserat Yoga, Tantra och meditatio. Han är en certifierad yogalärare genom International Federation of Yoga och meditation, och sedan 2010 undervisar han varje vecka klasser och workshops. Utövandet av yoga och meditation har spelat en betydande roll i hans kontinuerliga utveckling mot självinsikt. En viktig del av hans liv och träning är en sund livstil som har utvecklat hans intresse för ”raw food”, ”superfoods” och medicinalväxter.

Ivana Georgijevic

Ivana Georgijevic

 

Ivana har utövat yoga i 9 år, och sedan 3 år är hon en certifierad yogalärare genom International Federation of Yoga och meditation. Hon är en mycket omtyckt lärare i Sverige där hon undervisar varje vecka. För Ivana är yoga ett sätt att leva och hon integrerar filosofi yoga i sitt dagliga liv och fördjupar ständigt sin egen självkännedom och inspiration genom att delta i workshops, retreater och föredrag inom området yoga och meditation.